Австрия и Германия.
|
|
Heppiness |
Дата: Вторник, 01.02.2011, 23:44 | Сообщение # 26 |
Та ещё штучка
Награды:
загрузка наград ...
|
Natusechka, завтра постараюсь повыбирать фото из Венеции
Опять чешу на каблуках, по льду и утренней пороше. Блин... Жесть! А вы хотели как?! А вдруг судьба... а я в галошах!!! |
|
| |
ivvi |
Дата: Четверг, 03.03.2011, 11:00 | Сообщение # 27 |
Частичка форума
Награды:
загрузка наград ...
|
эх, и я посмотрела и молодость вспомнила класс!!! когда уже наши карандаши подрастут чтоб с ними на экскурсионку куда то махнуть можно было б...
|
|
| |
lopirevair |
Дата: Понедельник, 25.06.2018, 15:35 | Сообщение # 28 |
Частичка форума
Награды:
загрузка наград ...
|
Думаю поехать на автобусе в Париж - кто туда ездил, поделитесь опытом. Стоит или нет отправляться в такое непростое путешествие? |
|
| |
tikhonova |
Дата: Понедельник, 25.06.2018, 15:39 | Сообщение # 29 |
Заглянувший на огонёк
Награды:
загрузка наград ...
|
Я в прошлом году рискнула, правда без детей, с подругой мы ездили в Париж на автобусе. Нашли на Басфоре по рейсу Одесса-Париж расписание автобусов и забронировали билеты туда и обратно. Не скажу, что было легко, непривычно спать сидя в автобусе, но сама поездка прошла замечательно и город мечты не разочаровал. |
|
| |
stilllove |
Дата: Среда, 14.08.2019, 22:01 | Сообщение # 30 |
Заглянувший на огонёк
Награды:
загрузка наград ...
|
Пів року тому їздила в Німеччину, просто неймовірно сподобалась поїздка. І дуже пізно зрозуміла, що взяла недостатньо грошей в поїздку. Щоб не повторювати моїх помилок, можна оформити кредит онлайн та швидко отримати необхідні кошти, про всяк випадок. Тут дуже легко знайти перевірену компанію з найвигіднішими умовами займу, а також дуже швидко та зручно, в порівнянні з банком. Рекомендую, дуже зручно на випадок незапланованих витрат. |
|
| |
tsvradio |
Дата: Четверг, 12.09.2019, 10:45 | Сообщение # 31 |
Новичок
Награды:
загрузка наград ...
|
мне везде нравится. европу обожаю за то, что ест,ь на что посмотреть. италия, испания и португалия - мои любимыеДобавлено (30.09.2019, 17:15) --------------------------------------------- А подивіться на ці НАЙІНСТАГРАМНІШІ МІСЦЯ ПРАГИ - красотєнь. Знала, що там гарно, але ж не на стільки... Та й пиво з рулькою смачні, думаю. Планую найближчим часом таку поїздку. Дівчатка, хто був у Чехії, порадьте, в які ще міста заїхати. |
|
| |
mashenberd |
Дата: Вторник, 10.12.2019, 17:59 | Сообщение # 32 |
Заглянувший на огонёк
Награды:
загрузка наград ...
|
Я була в майже всіх країнах Європи, у Венеції в тому числі (до речі, ви бачили які там недавно відбувались жахіття пов'язані з повінню)? Ну а зараз мене цікавить відпочинок в єгипті. Уже всі мої сусіди там біли, а я ще жодного разу навіть не бачила їхніх пляжів Хочу знайти гарячу путівку і таким чином зекономити (до речі, зараз там ще доволі тепло) |
|
| |
Grinii |
Дата: Понедельник, 10.02.2020, 11:00 | Сообщение # 33 |
Заглянувший на огонёк
Награды:
загрузка наград ...
|
|
|
| |
lilyguru20 |