Даринку Карамельковну с 4 мес!
|
|
Люся |
Дата: Вторник, 15.03.2011, 07:19 | Сообщение # 1 |
Потому что я .........
Награды:
загрузка наград ...
|
Поздравляем! 
Сильная - это не тогда, когда тянешь за собой товарный поезд одной рукой. Сильная - это когда хочется рыдать от боли и обиды, а ты улыбаешься.. |
|
| |
Natusechka |
Дата: Вторник, 15.03.2011, 07:41 | Сообщение # 2 |
Призрак с Оперой
Награды:
загрузка наград ...
|
Я все смогу. Я все сумею. Переживу. Переболею. Перекантуюсь. Перебьюсь. Но своего таки добьюсь. Не упаду. Не утону. Из грязи вырвусь. Я смогу. Перереву. Перестрадаю. И вновь улыбка засияет. Да, нелегко. Не спорю, сложно. Но дальше жить вполне возможно. |
|
| |
Heppiness |
Дата: Вторник, 15.03.2011, 09:44 | Сообщение # 3 |
Та ещё штучка
Награды:
загрузка наград ...
|
Опять чешу на каблуках, по льду и утренней пороше. Блин... Жесть! А вы хотели как?! А вдруг судьба... а я в галошах!!! |
|
| |
|
|
|
Танюшишка |
Дата: Четверг, 17.03.2011, 15:59 | Сообщение # 7 |
Хорошо там, где мы есть
Награды:
загрузка наград ...
|
Даринку с четвёрочкой!!! 
|
|
| |
lasdz1471 |
Дата: Понедельник, 26.12.2016, 11:59 | Сообщение # 8 |
Заглянувший на огонёк
Награды:
загрузка наград ...
|
Тема дуже актуальна. А я хочу допомогти всім людям які не з задоволенням купаються, я найшла майстрів які виконують свою роботу на всі 100% рекомендую всім, працюють по всій Україні, нехай ваша ванна буде завжди білосніжна і гладенька!) http://реставраціяванн.укр/Ternopil |
|
| |
stepanukr2222 |
Дата: Пятница, 22.08.2025, 14:42 | Сообщение # 9 |
Заглянувший на огонёк
Награды:
загрузка наград ...
|
Любителям спортивних ставок буде цікаво відвідати цей ресурс, адже тут є детальні поради щодо стратегії гри та виграшів, пояснення різних видів ставок, а також огляди букмекерів із рейтингами. Можна знайти рекомендації щодо вибору платформи та активації бонусів і промокодів. Наприклад, на сторінці огляд БК GG.bet детально пояснено, як користуватися сервісом, які бонуси доступні та як робити ставки ефективно. Сайт пропонує велику кількість цікавої та доступної інформації, що робить його зручним для новачків і досвідчених гравців. |
|
| |