Салонные процедуры
|
|
HzBoy |
Дата: Пятница, 15.04.2022, 16:13 | Сообщение # 26 |
Заглянувший на огонёк
Награды:
загрузка наград ...
|
Доброго дня! Підкажіть, де можна зробити косметичні процедури? |
|
| |
a_sov |
Дата: Пятница, 15.04.2022, 16:51 | Сообщение # 27 |
Заглянувший на огонёк
Награды:
загрузка наград ...
|
Потрібно знайти свого майстра. Мій косметолог із салону https://beautycom.clinic/service/estetychna-kosmetolohiya робить щось неймовірне. Щоразу виходжу від неї в захваті - вкотре переконалася в тому, що мій косметолог найкращий. Майстер Вам зробить хоча б більш-менш наближений до ідеалу варіант. |
|
| |
sunnyforum3 |
Дата: Среда, 01.05.2024, 09:00 | Сообщение # 28 |
Заглянувший на огонёк
Награды:
загрузка наград ...
|
Помню, как я первый раз обратил внимание на BEAUTY LUX, и, честно говоря, был приятно удивлен их ассортиментом. Видимо, для компании приоритетом является разнообразие, ведь они имеют все. Что меня поразило еще больше, так это их практичность: невероятно удобно выбирать и купить косметологический комбайн прямо через сайт, а доставка быстрая по всей Украине! Ну а про качество даже нечего говорить - оно на высоте. Мой косметологический комбайн уже несколько месяцев работает безупречно, не вызывая никаких нареканий. В общем, рекомендую BEAUTY LUX всем, кто ценит качество, широкий выбор и оперативность! |
|
| |
hofmanndastin |
Дата: Пятница, 24.01.2025, 14:51 | Сообщение # 29 |
Заглянувший на огонёк
Награды:
загрузка наград ...
|
Не так давно я вирішив серйозніше поставитися до догляду за собою і звернув увагу на продукцію Razor MD. Це бренд, який пропонує якісні засоби для чоловіків, і, мушу визнати, вони мене приємно здивували. Почав з бальзаму після гоління, і відчув значну різницю: шкіра стала менш подразненою, а відчуття свіжості тривало весь день. Також спробував їхній крем для гоління — щільна текстура забезпечує ідеальне ковзання, а аромат додає впевненості. Тепер я впевнений, що правильний вибір косметики дійсно має значення. Якщо вам цікаво, рекомендую подивитися асортимент Razor MD за посиланням - Засоби Razor MD для чоловіків. |
|
| |
vitiapalia2525 |
Дата: Понедельник, 24.02.2025, 09:47 | Сообщение # 30 |
Заглянувший на огонёк
Награды:
загрузка наград ...
|
Все більшої популярності набирає апаратна косметологія... Рекомендую цей салон https://jetaimecosmetologie.com.ua/ Ці процедури, спрямовані на корекцію фігури та підтримання тонусу шкіри, включаючи кріоліполіз, масаж ICOONE, антицелюлітний... |
|
| |