Страхование недвижимости
|
|
Netske |
Дата: Понедельник, 21.02.2011, 23:29 | Сообщение # 1 |
Вольный слушатель
Награды:
загрузка наград ...
|
Девочки, моя хорошая приятельница предлагает страхование имущества. Вдруг кому-то будет интересно. Тарифы примерно следующие: - страхование ответственности перед третьими лицами (к примеру, залитие соседей или пожар), тариф 0,29% от страховой суммы; - страхование квартиры и/или оборудования в ней (имеется в виду подвесной потолок, обои, паркет и т.п.) – 0,14% от страховой суммы; - страхование дома – от 0,16% от страховой суммы. СК "Граве Украина" 067 254 25 09, Любовь.
Неслышно, на цыпочках, крадется слон в посудную лавку.
Сообщение отредактировал Netske - Вторник, 22.02.2011, 16:22 |
|
| |
luda25 |
Дата: Суббота, 18.02.2023, 16:20 | Сообщение # 2 |
Заглянувший на огонёк
Награды:
загрузка наград ...
|
Якщо потрібно оформити страхування, то ось на цьому сайт можна це зробити без проблем. Види страхування тут доступні різні, ось для прикладу туристичне страхування https://vuso.ua/uslugi/turisticheskoe-strahovanie.html На сайті детально описані всі умови, але ви ще додатково можете отримати безкоштовну консультацію. |
|
| |
kdowarot0420 |
Дата: Воскресенье, 19.03.2023, 20:46 | Сообщение # 3 |
Заглянувший на огонёк
Награды:
загрузка наград ...
|
Привіт всім, хто порекомендує де замовити паркану під ключ? і щоб ціна була приємна! |
|
| |
hhubbardu |
Дата: Воскресенье, 19.03.2023, 20:50 | Сообщение # 4 |
Заглянувший на огонёк
Награды:
загрузка наград ...
|
Привіт усім! Я хочу поділитись своїм досвідом з Магазином парканів та воротних систем! вартість паркану під ключ з установкою у Києві та області була чудовою! , і був дуже задоволений якістю продукту та професійним підходом співробітників магазину. Вони забезпечили швидку та якісну установку, а також відповіли на всі мої запитання. Я рекомендую Магазин парканів та воротних систем всім, хто шукає надійного партнера для встановлення парканів під ключ! |
|
| |
sereldase1234 |
Дата: Воскресенье, 19.03.2023, 20:52 | Сообщение # 5 |
Заглянувший на огонёк
Награды:
загрузка наград ...
|
ух ти, дякую, це саме те що я шукав, дуже вдячний за цю рекомендацію! |
|
| |
vi3665804 |
Дата: Четверг, 06.04.2023, 12:18 | Сообщение # 6 |
Заглянувший на огонёк
Награды:
загрузка наград ...
|
Если хотите знать все о нововведениях в страховом бизнесе , тогда изучайте информацию на новостном портале DELO.ua https://delo.ua/ru/finance/insurance/ , кроме этого он публикует самые популярные новости на злободневные темы. Поэтому если вы хотите погрузиться в политику, бизнес, финансы, узнать все происходящее в мире, то скорее заходите на этот портал. |
|
| |
ivaskinasnezana |
Дата: Четверг, 13.04.2023, 19:24 | Сообщение # 7 |
Заглянувший на огонёк
Награды:
загрузка наград ...
|
А я раджу перейти на сайт Akcenty , саме там можна знайти найсвіжіші новини України, вони дуже зручно розміщені і оновлюються щодня. Можна переглядати за популярністю чи новизною. Там багато політики, інформація щодо економіки країни, а ще статті-роздуми на тему актуальних подій. |
|
| |
nkasnikova5 |
Дата: Четверг, 29.06.2023, 07:45 | Сообщение # 8 |
Заглянувший на огонёк
Награды:
загрузка наград ...
|
Щоб захистити свою нерухомість, раджу оформити на https://oranta.ua/products/strakhuvannya-mayna/ страхування майна від затоки, пожежі чи крадіжки, а також від заподіяння шкоди третіх осіб. Страхова компанія "Оранта" пропонує програми страхування майна, які покриють ризики в разі заподіяння шкоди. Страхова сума визначається як повна або часткова вартість застрахованого майна і залежить від об'єкта страхування, обраних ризиків, строку страхування та інших факторів. |
|
| |
tefanga |
Дата: Четверг, 24.04.2025, 05:38 | Сообщение # 9 |
Заглянувший на огонёк
Награды:
загрузка наград ...
|
Коли постало питання оформлення медичної страховки для дитини, довго не думали, бо здоров’я малечі — понад усе. Обрали компанію, яка дійсно заслуговує на довіру. Вони вже багато років на ринку, мають позитивну репутацію, і це відчувається з перших хвилин спілкування. Спокійно оформили медичну страховку дитині https://itg.ua/dms-dlya-detey. Зручно, що в них є ще багато інших видів страхування — наприклад, автострахування, страхування нерухомості чи навіть вантажів. Все в одному місці — це дуже економить час і сили. |
|
| |
theohernandezwriter |
Дата: Вторник, 29.04.2025, 08:46 | Сообщение # 10 |
Заглянувший на огонёк
Награды:
загрузка наград ...
|
З приводу новин можна багато розмовляти, ця тематика має обширні об'єми, саме тому, я вважаю, що так важливо спілкуватися та обговорювати всі останні події, а також мати якісний новинний портал. Мені дуже сильно пощастило, що я маю в своєму розпорядженні якісний інформаційний портал, котрий надає мені різноманітну інформацію. Завдяки роботі abiznes.com.ua, я зміг відкрити для себе нові сфери діяльності, також дізнатися про цікаві події та явища. Так до прикладу нещодавно, я читав статтю про споживчий кошик в Україні https://abiznes.com.ua/spozhyv....iut-356, дізнався для чого він потрібен та, як його вираховують, і не тільки про це, бо вони мають великий спектр статей на різноманітні події. Загалом, завдяки їх роботі, я зміг нарешті більш усвідомленно почати читати новини, а також цікавитися новими тематиками. Всі ці фактори, а також те, що вони є найкращим інформаційним порталом України, дали в результаті мені більш об'єктивного погляду на події та аналіз новин. |
|
| |
|