Вы вошли как Гость | Группа "Гости" | RSSПриветствую Вас Гость
                         Четверг, 20.08.2026, 20:41
Главная Регистрация Вход

Благотворительная организация «СИЯНИЕ НАДЕЖДЫ»

Сайт продается!!!
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Natusechka  
Страхование недвижимости
Netske Дата: Понедельник, 21.02.2011, 23:29 | Сообщение # 1
Вольный слушатель
Награды:
загрузка наград ...
Участник интервью За 1000 Сообщений
Статус: Вышел
Девочки, моя хорошая приятельница предлагает страхование имущества. Вдруг кому-то будет интересно. Тарифы примерно следующие:

- страхование ответственности перед третьими лицами (к примеру, залитие соседей или пожар), тариф 0,29% от страховой суммы;

- страхование квартиры и/или оборудования в ней (имеется в виду подвесной потолок, обои, паркет и т.п.) – 0,14% от страховой суммы;

- страхование дома – от 0,16% от страховой суммы.

СК "Граве Украина"
067 254 25 09, Любовь.

Неслышно, на цыпочках, крадется слон в посудную лавку.

Сообщение отредактировал Netske - Вторник, 22.02.2011, 16:22

luda25 Дата: Суббота, 18.02.2023, 16:20 | Сообщение # 2
Заглянувший на огонёк
Награды:
загрузка наград ...
Якщо потрібно оформити страхування, то ось на цьому сайт можна це зробити без проблем. Види страхування тут доступні різні, ось для прикладу туристичне страхування https://vuso.ua/uslugi/turisticheskoe-strahovanie.html На сайті детально описані всі умови, але ви ще додатково можете отримати безкоштовну консультацію.

kdowarot0420 Дата: Воскресенье, 19.03.2023, 20:46 | Сообщение # 3
Заглянувший на огонёк
Награды:
загрузка наград ...
Привіт всім, хто порекомендує де замовити паркану під ключ? і щоб ціна була приємна!

hhubbardu Дата: Воскресенье, 19.03.2023, 20:50 | Сообщение # 4
Заглянувший на огонёк
Награды:
загрузка наград ...
Привіт усім! Я хочу поділитись своїм досвідом з Магазином парканів та воротних систем! вартість паркану під ключ з установкою у Києві та області була чудовою! , і був дуже задоволений якістю продукту та професійним підходом співробітників магазину. Вони забезпечили швидку та якісну установку, а також відповіли на всі мої запитання. Я рекомендую Магазин парканів та воротних систем всім, хто шукає надійного партнера для встановлення парканів під ключ!

sereldase1234 Дата: Воскресенье, 19.03.2023, 20:52 | Сообщение # 5
Заглянувший на огонёк
Награды:
загрузка наград ...
ух ти, дякую, це саме те що я шукав, дуже вдячний за цю рекомендацію!

vi3665804 Дата: Четверг, 06.04.2023, 12:18 | Сообщение # 6
Заглянувший на огонёк
Награды:
загрузка наград ...
Если хотите знать все о нововведениях в страховом бизнесе , тогда изучайте информацию на новостном портале
DELO.ua  https://delo.ua/ru/finance/insurance/  , кроме этого он публикует самые популярные новости на злободневные темы. Поэтому если вы хотите погрузиться в политику, бизнес, финансы, узнать все происходящее в мире, то скорее заходите на этот портал.

ivaskinasnezana Дата: Четверг, 13.04.2023, 19:24 | Сообщение # 7
Заглянувший на огонёк
Награды:
загрузка наград ...
А я раджу перейти на сайт Akcenty , саме там можна знайти найсвіжіші новини України, вони дуже зручно розміщені і оновлюються щодня. Можна переглядати за популярністю чи новизною. Там багато політики, інформація щодо економіки країни, а ще статті-роздуми на тему актуальних подій.

nkasnikova5 Дата: Четверг, 29.06.2023, 07:45 | Сообщение # 8
Заглянувший на огонёк
Награды:
загрузка наград ...
Щоб захистити свою нерухомість, раджу оформити на https://oranta.ua/products/strakhuvannya-mayna/ страхування майна від затоки, пожежі чи крадіжки, а також від заподіяння шкоди третіх осіб. Страхова компанія "Оранта" пропонує програми страхування майна, які покриють ризики в разі заподіяння шкоди. Страхова сума визначається як повна або часткова вартість застрахованого майна і залежить від об'єкта страхування, обраних ризиків, строку страхування та інших факторів.

tefanga Дата: Четверг, 24.04.2025, 05:38 | Сообщение # 9
Заглянувший на огонёк
Награды:
загрузка наград ...
Коли постало питання оформлення медичної страховки для дитини, довго не думали, бо здоров’я малечі — понад усе. Обрали компанію, яка дійсно заслуговує на довіру. Вони вже багато років на ринку, мають позитивну репутацію, і це відчувається з перших хвилин спілкування. Спокійно оформили медичну страховку дитині https://itg.ua/dms-dlya-detey. Зручно, що в них є ще багато інших видів страхування — наприклад, автострахування, страхування нерухомості чи навіть вантажів. Все в одному місці — це дуже економить час і сили.

theohernandezwriter Дата: Вторник, 29.04.2025, 08:46 | Сообщение # 10
Заглянувший на огонёк
Награды:
загрузка наград ...
З приводу новин можна багато розмовляти, ця тематика має обширні об'єми, саме тому, я вважаю, що так важливо спілкуватися та обговорювати всі останні події, а також мати якісний новинний портал. Мені дуже сильно пощастило, що я маю в своєму розпорядженні якісний інформаційний портал, котрий надає мені різноманітну інформацію. Завдяки роботі abiznes.com.ua, я зміг відкрити для себе нові сфери діяльності, також дізнатися про цікаві події та явища. Так до прикладу нещодавно, я читав статтю про споживчий кошик в Україні https://abiznes.com.ua/spozhyv....iut-356, дізнався для чого він потрібен та, як його вираховують, і не тільки про це, бо вони мають великий спектр статей на різноманітні події. Загалом, завдяки їх роботі, я зміг нарешті більш усвідомленно почати читати новини, а також цікавитися новими тематиками. Всі ці фактори, а також те, що вони є найкращим інформаційним порталом України, дали в результаті мені більш об'єктивного погляду на події та аналіз новин.

rokkibolbi Дата: Пятница, 31.07.2026, 14:01 | Сообщение # 11
Заглянувший на огонёк
Награды:
загрузка наград ...
Страхування — це важливий інструмент фінансової безпеки, але не обов'язково переплачувати за поліс. Порівняння пропозицій різних компаній, уважне вивчення умов договору та вибір лише потрібних опцій допоможуть суттєво скоротити витрати. Корисні рекомендації щодо економії та правильного вибору страхового поліса можна знайти за посиланням https://strategy-life.com.ua/zaoshhadyty-na-strahovczi. Такий підхід дозволить отримати надійний страховий захист за оптимальною ціною.

Добавлено (31.07.2026, 14:01)
---------------------------------------------
Страхування — це важливий інструмент фінансової безпеки, але не обов'язково переплачувати за поліс. Порівняння пропозицій різних компаній, уважне вивчення умов договору та вибір лише потрібних опцій допоможуть суттєво скоротити витрати. Корисні рекомендації щодо економії та правильного вибору страхового поліса можна знайти за посиланням https://strategy-life.com.ua/zaoshhadyty-na-strahovczi. Такий підхід дозволить отримати надійний страховий захист за оптимальною ціною.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Кто нас сегодня посетил:

sunnyforum3

Copyright MyCorp © 2026
При использовании материала с данного сайта, активная ссылка на источник обязательна www.kroshki.ucoz.ua
Сайт управляется системой uCoz
Семья Украина
Create a free website Rambler's Top100 Раскрутка сайта, Оптимизация сайта, Продвижение сайта, Реклама

магазин handmade Рейтинг сайтов Женщинам
WOlist.ru - каталог сайтов Рунета ewoman