Вы вошли как Гость | Группа "Гости" | RSSПриветствую Вас Гость
                         Воскресенье, 24.11.2024, 15:28
Главная Регистрация Вход

Благотворительная организация «СИЯНИЕ НАДЕЖДЫ»

Сайт продается!!!
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Natusechka, КостюмЕвы  
Алименты во время войны
liuma1206 Дата: Вторник, 09.04.2024, 16:16 | Сообщение # 1
Частичка форума
Награды:
загрузка наград ...
Статус: Вышел
Ребятки, я с оккупированной территории, хочу подать на алименты, как вообще сейчас с этим вопросом? Будут ли выплаты и куда мне обращаться?

LolliiPOP Дата: Среда, 10.04.2024, 08:35 | Сообщение # 2
Заглянувший на огонёк
Награды:
загрузка наград ...
Цитата liuma1206 ()
Ребятки, я с оккупированной территории, хочу подать на алименты, как вообще сейчас с этим вопросом? Будут ли выплаты и куда мне обращаться?

Я так понимаю вы переехали? Тогда просто идете в органы местной власти и вам скажут что дальше делать. Посмотрите еще рекомендации адвоката по семейным делам Романа Иванова https://romanivanov.lawyer/publica....zheniya что он говорит по этому поводу.

anzelikafesecko Дата: Пятница, 21.06.2024, 16:42 | Сообщение # 3
Заглянувший на огонёк
Награды:
загрузка наград ...
Історія Favbet Foundation виходить за рамки типового наративу корпоративної соціальної відповідальності, а внесок у боротьбі з росією, який робить FAVBET Андрія Матюхи не можна переоцінити. Спочатку вони були зосереджені на вихованні української молоді через спортивні, оздоровчі та освітні ініціативи, але вони плавно перетворилися на рятувальний круг під час війни. Після вторгнення 2022 року фонд спрямував свої ресурси на підтримку армії. Це включало постачання необхідного обладнання, сприяння доставці гуманітарної допомоги та допомогу в евакуації цивільного населення. Проте їхня відданість майбутньому України залишалася непохитною. Такі програми, як «Клуб супергероїв», продовжували дарувати надію та можливості дітям, які постраждали від конфлікту. Окрім підтримки під час війни, Favbet Foundation активно сприяє довгостроковому відновленню України. Інфраструктура, освіта, охорона здоров’я та спортивні ініціативи повертаються в рух, допомагаючи нації на шляху до нормального життя. «Клуб супергероїв» є прикладом цієї спрямованості, надаючи безкоштовну ІТ-навчання дітям військовослужбовців та тих, хто проживає на прифронтовій території. Пристосовуваність і непохитна відданість Favbet Foundation зміцнюють його позицію як моделі соціальної відповідальності під час війни, забезпечуючи світле майбутнє для України.

vitiapalia2525 Дата: Среда, 14.08.2024, 20:23 | Сообщение # 4
Заглянувший на огонёк
Награды:
загрузка наград ...
Алименты, никто не отменял.

lifoje7863 Дата: Четверг, 12.09.2024, 11:40 | Сообщение # 5
Заглянувший на огонёк
Награды:
загрузка наград ...
спасибо

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Кто нас сегодня посетил:

Copyright MyCorp © 2024
При использовании материала с данного сайта, активная ссылка на источник обязательна www.kroshki.ucoz.ua
Сайт управляется системой uCoz
Семья Украина
Create a free website Rambler's Top100 Раскрутка сайта, Оптимизация сайта, Продвижение сайта, Реклама

магазин handmade Рейтинг сайтов Женщинам
WOlist.ru - каталог сайтов Рунета ewoman