Вы вошли как Гость | Группа "Гости" | RSSПриветствую Вас Гость
                         Воскресенье, 29.06.2025, 21:27
Главная Регистрация Вход

Благотворительная организация «СИЯНИЕ НАДЕЖДЫ»

Сайт продается!!!
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Natusechka, КостюмЕвы  
Зелена карта
liuma1206 Дата: Вторник, 17.12.2024, 07:17 | Сообщение # 1
Частичка форума
Награды:
загрузка наград ...
Статус: Вышел
Що чекати в новому році хто їдить на власному авто за кордон?

LolliiPOP Дата: Вторник, 17.12.2024, 07:26 | Сообщение # 2
Заглянувший на огонёк
Награды:
загрузка наград ...
Цитата liuma1206 ()
Що чекати в новому році хто їдить на власному авто за кордон?

Та мабуть, будуть. Тут тільки звикнеш що яйця по 50 гривень, на ранок встаєш, а вони вже по 70, що вже загадувати про наступний рік. Головне, що залишається незмінним – це необхідність мати поліс "Зелена карта". Це міжнародна автостраховка, без якої ви просто не зможете перетнути кордон. Проте з нового року варто уважно стежити за оновленнями правил і тарифів, адже вони можуть змінюватися залежно від країни, куди ви прямуєте.

Також варто бути готовими до посилених перевірок документів на кордоні та нових вимог, пов’язаних з технічним станом автомобіля. Важливо заздалегідь підготувати всі папери, аби уникнути неприємних сюрпризів. Якщо цікаво почитайте статтю Зелена Карта 2025 зміни думаю вам стане більш зрозуміло що й до чого. Плануйте свої подорожі відповідально та безпечно!

theohernandezwriter Дата: Понедельник, 31.03.2025, 12:54 | Сообщение # 3
Заглянувший на огонёк
Награды:
загрузка наград ...
Неможливо уявити наше сьогодення без якісного та перевіреного новинного порталу, який надає всю необхідну інформацію своїм читачам. Свого часу, я витратив неаби яку кількість нервів, щоб нарешті знайти відповідний інформаційний портал. Наразі, завдяки бездоганній роботі Кyivnews, я дізнаюся про всі новини https://kyivnews.net/, котрі мене цікавлять, їх особливість у тому, що вони роблять неаби який наголос на повсякденних новинах, що дуже круто. Читаючи їх статті, я набагато краще розумію, що саме відбувається навколо тому, що саме вони публікують всі важливі інсайди, котрі в подальшому впливають на розуміння ситуації. Плюс, до цього всього, ще додається їх робота з іноземними матеріалами, вони дуже круто опрацьовують всі ті новини, що є закордоном, це додає неаби яких важливих матеріалів. З допомогою новинного порталу Кyivnews, я тепер завжди в інформаційному просторі, що дозволяє завдяки їх роботі отримувати не тільки локальні, а й глобальні новини.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Кто нас сегодня посетил:

a_sov, bolshechem_zhizn

Copyright MyCorp © 2025
При использовании материала с данного сайта, активная ссылка на источник обязательна www.kroshki.ucoz.ua
Сайт управляется системой uCoz
Семья Украина
Create a free website Rambler's Top100 Раскрутка сайта, Оптимизация сайта, Продвижение сайта, Реклама

магазин handmade Рейтинг сайтов Женщинам
WOlist.ru - каталог сайтов Рунета ewoman